X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

TED SHOES, peste 30 de ani de experienta, eleganta si bun gust

  Povestea brand-ului TED SHOES a inceput inainte de Revolutie, fiind de fapt o traditie de familie. Cei care au pus bazele, parintii celui care astazi este patronul TED SHOES, Cosmin Theodor Vlasceanu, au lucrat la o cooperativa mestesugareasca. In decursul anilor, Theodor, un tanar intreprinzator si pasionat de artizanat, si-a investit toate economiile intr-un mic atelier. In timp, s-a dezvoltat ajungand in prezent sa aiba propria fabrica si 7 magazine. In fiecare magazin veti gasi incaltaminte din piele naturala, pentru femei si barbati la pret de producator. Fabricam: pantofi, sandale, papuci, ghete, cizme si mocasini pentru femei si barbati, toate la pret de producator!

  • Telefon fix: 0724/280556
  • Program: L-V: 08.30 - 16,00

Garantii

  • Telefon : 0724/280556
  • Program: L-V: 08.30-16,00

Istoria TEDSHOES
Povestea brandului TEDSHOES a inceput inainte de Revolutie, fiind de fapt o traditie de familie.Cei care au pus bazele, parintii celui care astazi este patronul Tedshoes, Cosmin Theodor Vlasceanu, au lucrat la o cooperativa mestesugareasca. In decursul anilor, Theodor, un tanar intreprinzator si pasionat de artizanat, si-a investit toate economiile intr-un mic atelier. In timp, s-a dezvoltat, ajungand in prezent sa aiba propria fabrica si 7 magazine.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Ted Shoes
designed by headstart.ro